divendres, 14 de gener del 2011

Topia, iniciatives culturals, amb Fontscaldetes

El camí de Sant Pere. Imatge cedida per Topia.
Des de fa pocs dies estem en contacte amb Topia Iniciatives Culturals que són un grup de persones que coneixen molt be el nostre territori, que hi treballen, que en tenen cura i que, en definitiva, se'n ocupen i preocupen. Ens han proposat establir lligams de col·laboració amb la nostra Associació i estem a punt de parlar-ne. Mentrestant podeu donar un cop d'ull al seu blog on, entre altres coses, descobrireu que tenen intenció de recuperar el camí que va de Sant Pere del Gaià fins a Cabra, passant per Fontscaldetes. És el camí que nosaltres coneixem com el camí de Sant Pere que no hem de confondre amb el camí de Santes Creus, que és un altre.
Aquesta és una de les idees que preteníem dur a terme des de l'Associació i ens ve molt de gust compartir-la amb altres entitats que poden ajudar-nos encara més a difondre la nostra cultura i el nostre paisatge.
Tenim molts temes a parlar amb les noies de Topia però entre els punt més destacats hi ha la recuperació, senyalització i promoció del camí de Sant Pere; la inclusió de Fontscaldetes i de Cabra del Camp dins les rutes excursionistes de la comarca; la posada en marxa d'excursions guiades a Fontscaldetes; i a Cabra i la possibilitat d'organitzar camps de treball especialitzats per a intentar recuperar l'antiga granja del monestir de Santes Creus.
Sabem que són objectius ambiciosos però si comptem amb la participació de tots, no ens fan por.
Si algú vol formar part d'aquestes noves iniciatives no us en esteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Per a més informació sobre Topia podeu visitar el seu blog a: http://topiainiciativesculturals.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada